СОКРАТЕС олей банкирай - Масло за външна и вътрешна употреба

19.14 лв.


SOKRATES® Olej pro venkovní použití
Масло за външна и вътрешна употреба
Масло за използване на открито е идеалният инструмент за ремонт на дървени палуби на лодки, балкони, тераси, подови скари около басейни, градински мебели и градински структури твърдо-дървесна тропическа дървесина Bangkirai да устои на времето. Тя може да се използва и за други екзотични дървесини като махагон, кедър, Belinga, тик или дугласка ела.
Устойчиво на слюнка и пот.

Състав:

SOKRATES® масло за употреба на открито е естествено масло с подходящ разтворител.

Характеристики:

SOKRATES® Oil напълно импрегнира, силно отблъсква водата, предпазва от ултравиолетова радиация, създава копринен гланц и не съдържа токсични добавки

Приложение:
SOKRATES® масло за употреба на открито е идеално средство за обновяването на дървени палуби на лодки, балкони, тераси, подови скари около басейни, градински мебели и градински структури от твърда тропическа дървесина Bangkirai, което ще устои на времето. То също може да бъде прилагано към други екзотични дървесини като махагон, кедър, Belinga, ироко, тик или дугласка ела.

Не е предназначена за пряк контакт с храни, фуражи и питейна вода.

Нанасяне: с четка, кърпа или тампон при минимална температура на маслото и въздуха +12 ° С , както и през цялото време на съхнене .Препоръчителна температура за нанасяне: + 18 ° C - + 23 ° С . Нанасяне с валяк трябва да се избягва, тъй като се увеличава разходната норма поради дебелината на нанесения слой.

Разредител: Не се разрежда, готова за употреба
Почистване на инструментите : с терпентин
Преди употреба: много внимателно разбъркайте цялото съдържание на опаковката

Пример за нанасяне:

1. Извършване на перфектно почистване и пришлайфане на повърхността на дървесината с шкурка № 150 - 180 и отстраняване на праха от шлайфане.
2. Нанесете SOKRATES® тънко по структурата на дървесината . Консумация 40-60 г / м².
3. След изсъхване една нощ гладко пришлайфане с шкурка №.240 и премахване на праха
4. В зависимост от нивото на натоварване и вида на дървения материал се нанасят на открито 2 до 3 слоя. След всяко приложение, оставете да изсъхне в продължение една нощ. Направете гладко пришлайфане с шкурка № .240 след това отстранете праха.

След последното прилагане на маслото, оставете да изсъхне напълно и не шлайфайте повече
След прилагане на масло върху основата - дърво и камък – много внимателно наблюдаваме отвореното време на полиране. Отворено време е период от време, в рамките на който на повърхността може да е масло на лъскави петна или , които трябва да се отстранят с тампон
След този краен срок на повърхността ще бъде невъзможнод да се отстранят евентуално останали неадсорбирани петна . Оставете да изсъхне напълно в продължение на няколко дни и тогава ползвайте / натоварвайте /.

Почистване на инструментите : с терпентин
Потребителят е отговорен за правилното използване на материалите, включително правилното прилагане на цялата предписана покривна система. Това означава, че винаги трябва да се разгледат всички обстоятелства, които могат да повлияят на крайното качество на покритието

Дистрибутор : RODIMEX Ltd Пловдив 032 588 083
SOKRATES® масло за употреба на открито е запалим клас на опасност III според CSN 65 0201ва

Да не замръзва по време на транспортиране и съхранение.

Да се съхранява при температура от мин. 5 ° С до 25 ° С

Съгласно условията на Закон №. 136/2002 продукта запазва своите полезни свойства в неотворени опаковки най-малко до датата, посочена върху тях .