В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SOKRATES ТИТАН

11.20 лв.


Сократес Титан е антикорозионна боя предназначена предимно за поцинковани метални повърхности, алуминий, мед, титан и месинг, за покритие на метални покриви, обшивки на сгради, улуци и др.

СОКРАТЕС TITAN е проектиран специално за да е устойчива на износване и осигурява достатъчно твърди покрития, които се характеризират с изключителна адхезия към метални повърхности. Покритието е изключително устойчиво на лющене. Полага се в два слоя. Има антикорозионни свойства, но не е от типа на основния антикорозионна боя Сократес Антикор. Тя е предназначена за открити и закрити среди. Издържа на атмосферни влияния.


ХАРАКТЕРИСТИКА


Състав:
Смес от специални смоли във водна среда, неорганични пигменти, пълнители, водоотблъскващи средства, инхибитори на корозия и химически активни вещества, които осигуряват перфектна адхезия към метални повърхности.Съдържа ускорители на залепването.


Разцветки
: СОКРАТЕС TITAN се произвежда в 0105 – светло сив, 0535 – зелен, 0840 -червеникаво-кафяв и 0260 кафяв. Цветът на повърхността е приятно матов.


Нанасяне
: Нанася се с четка, валяк или пистолет.
Минималната температура на боята, покривните материали и въздуха да не попаднат в рамките на прилагането и изсушаване при температура под 10 ° С и относителна влажност на въздуха не трябва да бъде по-висока от 75%. Температурата на боята през летните месеци не трябва да надвишава 35 ° С .Високата температура ускорява изсушаването и влошава условията за прилагане, особено с четка и валяк.
Оптималната температура за приложение е + 18 до + 23 ° С Пазете се от студената повърхност на покриви в планинските райони на северната страна особено преди залез слънце!
Преди нанасяне се разбърква добре !


Разредител:
Вода – до 5 % !

Бял Сив Червенокафяв Кафяв