ЗА НАС

"Rodimex" е търговска компания, която успя да завоюва значим дял на пазара на интериорни и фасадни бои, универсални водоразредими бои, лазурни и PU лакове, PVC и ALU строителни профили, акрилни и силиконови бои, мрежи от фибростъкло за топлоизолации, тапети, мазилки и др. в силно конкурентна среда най-вече благодарение на доброто име на своите продукти, гъвкавата си търговска политика, професионалния подход на своите служители към всеки клиент, както и с динамичното развитие на предлагания асортимент според изискванията на пазара.

В България фирмата притежава складова и магазинна мрежа основно в Пловдив и София, както и широка дистрибуторска мрежа из цялата страна.

Приоритет в дейността на фирмата ни е навременната доставка на продуктите до клиентите ни, както и компетентните консултации на нашите служители.

Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив.

Във всички търговски обекти в страната поддържаме оптимални складови наличности от предлагания асортимент.

Фирмата разполага със собствени транспортни средства – камиони, микробуси и лекотоварни автомобили, чрез които осигурява добра транспортна схема при снабдяването на своите клиенти и обекти в България.

Във фирмата има внедрена система по качество ISO 9001:2000.