В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Sokrates - Email BRISK

75.00 лв.


Полиуретанова водоразредима боя

Email BRISK е повърхностна боя за вътрешна употреба, предназначена за промишлено производство и занаяти. Създава перфектно твърда повърхност,устойчива на одраскване с много добра възможност за миене и лесна поддръжка.Образува полугланцов филм с много приятно усещане при допир. Нанася се в два слоя – основен и финишен който блокира проникване на танина. Ако не желаете силно изгладена /пришлайфана повърхност/ можете да нанесете директно върху дървената основа. Създава силно омрежен филм , който не се отлепва.

Email BRISK е предназначен за повърхностна обработка на иглолистна и широколистна дървесина, OSB и други дървовлакнести плоскости, които са устойчиви на битови химикали, слюнка и пот.

Предназначен е предимно за врати, мебели а също и за метални основи предварително обработени с антикорозионен грунд. Сертифициран е за ползване на детски играчки и предмети за деца до 3 год.

Пази околната среда, без мирис. Благодарение на високата покривност и стабилността с едно пръскане ще получите перфектен завършек.

Нанасяне – с четка , валяк или пръскане с пистолет. Минимална температура при работа на въздуха и основата +120С , както и за цялото време на съхнене.  С четка се нанасят два слоя, а с пръскане в един слой при подходяща основа.
Препоръчителна температура при апликация: от +18 до +230С
Разходна норма: 8 – 12м2 / 1кг т.е. 125-250 гр/м2
Категория - PROFI и HOBBY
Почистване на инструменти : с вода. Засъхнала боя се отстранява с органичен разтворител
Съхранение : Да се пази от замръзване

Email Brisk e незапалима течност според CSN EN ISO 9001